Ketenondersteuning met een menselijke maat!

DotMed BV is in 2008 opgericht door mensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op het terrein van strategie, organisatie en logistiek; zowel in de gezondheidszorg als in andere sectoren, met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan een effectievere en efficiëntere eerstelijnszorg.

Care2U is een geregistreerd merk van DotMed BV. Voor de ontwikkeling van onze software maken wij gebruik van de diensten van professionele en gespecialiseerde ontwikkelaars.

Care2U  Waarom?

Zorg op maat leveren in de eerstelijnszorg aan patiënten met een chronische aandoening, terwijl het aantal patiënten toeneemt en mondiger wordt.

 

 

Zorg op maat leveren in de eerstelijnszorg aan patiënten met een chronische aandoening

Deze uitdaging is voor van één van de grootste zorggroepen in Nederland de aanleiding geweest voor het ontwikkelen van het KetenOndersteuningsSysteem Care2U. Door het toepassen van moderne logistieke principes op de zorgketen, in combinatie met zelfmanagement door patiënten, is de geleverde zorg aangepast aan de patiënt en bovendien veel efficiënter. Beter en goedkoper is daarmee geen onoplosbare paradox!

 

Stabiele communicatie met alle HIS-sen

We bieden stabiele communicatie met alle Huisart Informatie Systemen naar  tevredenheid van de verschillende gebruikers. Een professioneel, betrouwbaar systeem en een gedegen implementatie en back-office ondersteuning. Een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers.

Daarnaast denkt Care2U graag met u mee over innovatie en ontwikkeling van uw zorggroep.

Lees meer op de website van Care2U