Medicinfo

Medicinfo helpt verzekerden en bedrijven al meer dan 15 jaar om grip te krijgen en te houden op gezondheid, gedrag en vitaliteit. Hoe? Door hen te activeren met betrouwbare, online informatie, innovaties en persoonlijke ondersteuning.

Onze kernwaarden zijn

Deskundig, vernieuwend en activerend. Deze staan centraal bij alles wat we doen. We ontwikkelen, ontwerpen, implementeren en evalueren innovatieve oplossingen rond gedrag en gezondheid. Onze producten en diensten gaan altijd uit van minimaal één van de volgende pijlers: zelfmanagement, e-health en patient empowerment.

Medicinfo legt de zorg namelijk in de beste handen: die van de mensen zelf.

Trends in gedrag en gezondheid

Mensen worden mondiger en bepalen zelf welke zorg of ondersteuning zij wanneer, waar en hoe nodig vinden.

Werkgevers streven naar vitale werknemers die duurzaam inzetbaar zijn. Voor zorgverleners is zelfmanagement de mogelijkheid om patiënten hoogstaande zorg te bieden. Ook als de druk op de zorg toeneemt. Zorgverzekeraars zijn op zoek naar manieren om kwalitatieve zorg betaalbaar te houden.

Het beste van twee werelden

We hechten in onze samenwerkingen veel belang aan visie en expertise van onze klanten. Door intensieve samenwerking, kennisdeling en dynamische ontwikkelmethodes combineren we het beste van twee werelden tot kansrijke, innovatieve producten en diensten.

We helpen om gezondheid beter, toegankelijker en efficiënter te maken. Medicinfo zorgt voor beweging.

Lees meer op de website van Medicinfo