FitzMe

FitzMe, powered by Medicinfo en De Gezonde Zaak.

FitzMe is de integrale vitaliteitsoplossing voor organisaties én medewerkers. Helemaal op het lijf geschreven zodat het werkelijk aansluit en past, want alleen zo bereik je als organisatie duurzame vitaliteit.

 

FitzMe, voor energieke mensen in stralende organisaties

De kern van FitzMe is het realiseren van duurzame vitaliteit van mens en organisatie. Of zoals wij dat zeggen: ‘energieke mensen in stralende organisaties’. Dat kan alleen maar met een aanpak die op het lijf is geschreven en dit is nu nét wat FitzMe zo onderscheidend maakt.

Oplossing om de aanpak van vitaliteit vol te houden

Angelique Bonte, directeur Medicinfo: “ Het starten met vitaliteit is geen kunst, maar het volhouden wel. Met FitzMe bieden we een oplossing met een aanpak die echt op het lijf geschreven is. Bovendien is in de werkwijze van FitzMe sprake van een continue wisselwerking tussen organisatie vitaliteit en persoonlijke vitaliteit”.

Geert-Jan van der Sangen, directeur van De Gezonde Zaak: “Mensen weten al lang dat een goede gezondheid bijdraagt aan een lang en gelukkig leven. Het komt altijd neer op het veranderen van gewoontes die minder gezond zijn. Mensen proberen van alles, maar het effect bleek altijd tijdelijk. Met FitzMe bieden wij mensen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een plan dat helemaal afgestemd en aangepast is op hun persoonlijke doelen, wensen en voorkeuren”

Lees meer op de website van FitzMe