Investment experts in de zorgsector

Iedere nieuwe venture moet zich ontwikkelen. Een proces van actief leren en bijsturen. CbusineZ is een actieve bestuurder die helpt bij deze ontwikkeling. We willen echt waarde kunnen toevoegen en een toezichthoudende en/of bestuurlijke rol vervullen en committeren ons voor langere tijd aan initiatieven.

De kracht van CbusineZ? We zien kansen, hebben een inhoudelijke visie en ondernemen snel en goed onderbouwd actie. We hoeven niet eerst jaren te praten en hebben het lef om de stap vooruit te zetten met nieuwe, gedurfde innovatieve concepten. Ook het monitoren en coachen van de directie en venture en het actief meebouwen aan strategische issues en netwerken nemen we graag voor onze rekening.

Ons investment team beschikt over uitgebreide kennis op het vlak van innovatie, ondernemen, finance, legal, digital, marketing en propositie-ontwikkeling.  Daarnaast zijn we thuis in de verschillende sectoren van de zorg, zowel eerste- als tweedelijns en van GGZ tot gehandicaptenzorg en WLZ.  We hebben een breed netwerk in de Nederlandse gezondheidszorg. Doordat we complementair zijn aan elkaar, kunnen we met een klein team snel schakelen en businessplannen van A tot Z beoordelen en uitvoeren, al dan niet in samenwerking met derden.

Dit is ons team