WeHelpen

WeHelpen is een coöperatie en opgericht door onder andere CZ, PGGM, Rabobank, BureauVijftig en VitaValley. Zij stimuleren het bieden van hulp en het helpen van elkaar via de website www.wehelpen.nl.

Andere coöperatieleden zijn:
Gemeenten, zoals Groningen, Dordrecht, Tilburg, Kollumerland, Best en Heerlen. Maatschappelijke organisaties, zoals Actiz, Hulst voor Elkaar, ContourdeTwern, Humanitas en de Lumens groep. Ambassadeurleden, zoals KBO, MEE Nederland en Stichting Present.

Sociale impact groeit met WeHelpen

Hoe groter de coöperatie wordt, hoe groter de sociale impact, de communicatie- en distributiekracht. Door samen te werken en investeringen te delen, creëren we een krachtige infrastructuur, waarmee we bijdragen aan een samenleving waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is.

 

Specifieke zorghulpthema’s

WeHelpen is ook actief op specifieke thema’s, zoals Mantelzorg, Orthopedie, Dementie en Niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit laatste is een complexe aandoening die op allerlei manieren invloed heeft op de betrokkenen. We helpen je graag op weg in deze wereld op wehelpenhersenletsel.nl. Want zorgen voor een naaste hoef je niet alleen te doen.

We willen elkaar helpen vanzelfsprekend maken. Een account op wehelpen.nl is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar.

Lees meer op de website van WeHelpen