Karel Stolper nieuwe bestuurder CbusineZ

5 april 2024

Karel Stolper volgt per 1 mei 2024 Rogier van der Hooft op als bestuurder van CbusineZ. Rogier wordt bestuurder Zorg bij zorgverzekeraar CZ.

Karel begon zijn carrière bij ING en was daarna 5 jaar (Managing) Consultant bij IG&H. Bij CZ heeft hij zich vervolgens eerst als Senior manager gericht op de zakelijke markt en was de laatste 5 jaar Directeur Zorgverzekeringen & Klantcommunicatie. Naast zijn rol bij CZ was en is Karel gastonderzoeker bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij onderzoek doet naar het functioneren van het zorgstelsel.

Karel: “Ik ben heel vereerd deze mooie rol in te mogen vullen. De drive om de zorg beter te maken zit er bij mij van huis uit in. Voor mij persoonlijk was dat al een grote motivatie in mijn rol als Directeur Zorgverzekeringen & Klantcommunicatie bij CZ en ik zie deze nieuwe rol als een prachtige kans om nog directer bij de zorg betrokken te raken. Ik kijk uit naar het leren kennen van mijn nieuwe team en de mensen achter het brede portfolio aan ventures.”