Nieuws

Karel Stolper nieuwe bestuurder CbusineZ

5 april 2024

Karel Stolper volgt per 1 mei 2024 Rogier van der Hooft op als bestuurder van CbusineZ. Rogier wordt bestuurder Zorg bij zorgverzekeraar CZ.

Lees verder

CbusineZ en Healthy.Capital investeren in de doorontwikkeling en opschaling van ikHerstel

12 juni 2023

CbusineZ en Healthy.Capital investeren in de doorontwikkeling en opschaling van ikHerstel, een e-Health applicatie die patiënten met gepersonaliseerd hersteladvies helpt sneller te herstellen na een geplande operatie. IkHerstel is ontwikkeld..

Lees verder

CbusineZ geeft invulling aan landelijke opschaling Mantelzorgtest

27 juli 2022

Al meer dan 20 jaar ondersteunt stichting CbusineZ veelbelovende innovaties in de Nederlandse gezondheidszorg. We richten ons op innovaties die bijdragen aan toegankelijkere,..

Lees verder

CbusineZ staat buiten juridisch geschil tussen Breathomix B.V. en Ministerie van VWS

11 februari 2022

Al meer dan 20 jaar ondersteunt de Stichting CbusineZ veelbelovende innovaties in de Nederlandse gezondheidszorg. We richten ons op innovaties die bijdragen aan efficiëntere..

Lees verder

Orikami haalt nieuwe investeerders binnen

31 mei 2021

Per mei 2021 treedt CbusineZ toe in Orikami Group BV, naast bestaande investeerder Healthy.Capital. Beide investeerders stellen Orikami in staat om het product MS..

Lees verder

Vier grote zorgorganisaties en CbusineZ bundelen krachten in IFOZ

4 mei 2021

Initiatiefnemers met een vernieuwend concept dat bijdraagt aan arbeidsbesparing in de ouderenzorg of zelfredzaamheid thuis kunnen binnenkort terecht bij het Innovatiefonds Ouderenzorg (IFOZ). Zorgorganisaties..

Lees verder

Slimme echo voor stellen diagnose prostaatkanker

18 januari 2021

CbusineZ gaat samen met een groep investeerders investeren in de startup Angiogenesis Analytics. Die heeft een methode ontwikkeld om met echografische beelden in combinatie..

Lees verder

CbusineZ helpt aanrijtijden ambulances te verbeteren

23 december 2020

Het is natuurlijk belangrijk dat ambulances in geval van nood snel ter plaatse kunnen zijn. Dankzij big data kan nu een betere inschatting worden..

Lees verder