Nieuws

Slimme echo voor stellen diagnose prostaatkanker

18 januari 2021

CbusineZ gaat samen met een groep investeerders investeren in de startup Angiogenesis Analytics. Die heeft een methode ontwikkeld om met echografische beelden in combinatie..

Lees verder

CbusineZ helpt aanrijtijden ambulances te verbeteren

23 december 2020

Het is natuurlijk belangrijk dat ambulances in geval van nood snel ter plaatse kunnen zijn. Dankzij big data kan nu een betere inschatting worden..

Lees verder

Ademanalyse met E-nose voorspelt nut immuuntherapie

20 september 2019

Gisteren was onze samenwerkingspartner Breathomix veelvuldig in het nieuws. De aanleiding was de publicatie van hun studie in gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift Annals of Oncology,..

Lees verder

CbusineZ stapt in elektronische neus

28 juni 2019

Snelle diagnose en passende behandeling met SpiroNose Binnen enkele minuten kan de elektronische neus “SpiroNose” op basis van stoffen in de uitademingslucht vaststellen of een..

Lees verder

Persbericht: CbusineZ richt zich op personeelstekort in de zorg door middel van participatie in Freddify

5 februari 2019

Freddify helpt zorgorganisaties met het terugdringen van het personeelstekort door zij-instromers (mensen buiten de zorg) te vinden en testen op geschiktheid via haar data..

Lees verder

Innovation for Health 2019

25 januari 2019

Op 14 februari 2019 vindt de 6e editie van Innovation for Health 2019 plaats in het WTC Rotterdam. Joep de Groot neemt deel aan..

Lees verder

Interview ICT&health (editie 6-2018) met Menno Jansen (CZ) & Joep de Groot (CbusineZ)

14 december 2018

 ‘We moeten investeren in zorgtransitie, niet in technologie alleen’. Zorgtechnologie helpt zorg betaalbaar en beschikbaar te houden voor iedereen. Maar de focus op technologie..

Lees verder

Terugblik – Symposium Samen Beslissen: Zo doe je dat!

12 december 2017

Van persoonlijk verhaal tot visionair vergezicht: met veel vaart en enthousiasme kwamen ze allemaal voorbij tijdens het symposium ‘Samen Beslissen: zó doe je dat’.

Lees verder